¿Sabía usted que hay cinco cubanos presos en las cárceles de Estados Unidos por luchar contra el terrorismo? 
Aragon, Catalunya, Galicia, Asturias, Euskadi, Andalucia, Canarias, Pais Valenciano, La Rioja, Castilla Leon, Castilla La Mancha, Navarra, Extremadura, Illes Balears, Murcia, Cantabria, Madrid, NUEVA CAMPAÑA POR LA LIBERTAD DE LOS CINCO ¡VOCES POR LOS CINCO! NUEVA CAMPAÑA POR LA LIBERTAD DE LOS CINCO ¡VOCES POR LOS CINCO! NUEVA CAMPAÑA POR LA LIBERTAD DE LOS CINCO ¡VOCES POR LOS CINCO!
 

CONVOCATORIAS

Octubre_2011
Charla dels FAMILIARS DELS CINC a Barcelona el 6 d'Octubre?

Defensem Cuba, plataforma de solidaritat amb Cuba, que acull 108 entitats i organitzacions d’àmbits diversos de tota Catalunya , que lluita contra el bloqueig i des de fa uns anys per la llibertat dels Cinc cubans, Antonio Guerrero, Fernando González, Gerardo Hernández, Ramón Labañino y René González, presoners als EU d' Amèrica, que han complert el passat 12 de setembre 13 anys a la presó.

Convida a la:

Charla dels FAMILIARS DELS CINC

Magali Llort, madre de Fernando González

Adriana Pérez, esposa de Gerarso Hernández

ACTE A BARCELONA

6 D’OCTUBRE 2011, 19:OO H.

Sede de UGT

Rambla de Santa Mònica 10

Dels dies 2 al 8 d'octubre visiten Catalunya l' Adriana Pérez, esposa de Gerardo ( que des de que va ingressar a la presó no l'han deixat visitar) i la Magali Llort , mare de Fernando, per a denunciar aquesta injusticia i poder estendre la solidaritat internacional, ja que malgrat resolucions de la Comissió de Drets Humans de l' ONU, d'Amnistia Internacional, i darrerament de la junta de portaveus del Parlament espanyol, polítics varis, premis Nobel etc., no s'ha aconseguit que tinguin un judici just.

SAPS QUE HI HA 5 CUBANS PRESOS ALS EUA PER LLUITAR CONTRA EL TERRORISME?
Visita el bloc www.defensemcuba.blogspot.com i www.libertadaloscinco.blogspot.com

Volver

 
http://www.libertadparaloscinco.org.es